Kdo si že ni kdaj zaželel sredi dopusta, nekje na samotni plaži, da bi lahko imel ob sebi pločevinke, ki bi se kar same ohladile na prijetno pitno temperaturo? Zagotovo lahko rečemo, da so vsaj en krat v življenju to bile sanje vsakega izmed nas, pa naj bo to ljubitelj hladnih brez alkoholnih pijač ali ljubitelj prijetno hladnega piva. Kaj pa če to niso več samo sanje, ampak bodo prav kma..
preberi vse
0

Le kam nas pelje tehnologija?

27. maj. 2012 20:38:38

Neverjetno je, s kakšno hitrostjo dandanes napreduje tehnologija. Še pred dobrimi stotimi leti so se naši predniki greli ob ognjiščih in si svetili s svečami, danes pa je v vsakem domu cel kup naprav, ki nam omogočajo praktično karkoli. Velik razvoj je viden tudi v zadnjem desetletju, predvsem gre omeniti prevlado interneta – Facebook, Twitter, YouTube in podo..
preberi vse
0

Ali so roboti že med nami?

1. maj. 2012 20:03:49

Znanost se razvija z bliskovito hitrostjo in temu primerno tudi človeška domišljija. Ste kdaj pomislili ali čisto pravi humanoidni roboti že hodijo med nami? Ste kdaj pomislili ali bo inteligenca robotov dosegla ali celo presegla človeško inteligenco ali celo razvila čustva kot jih ima najbolj napredna vrsta na našem planetu, Homo sapiens? Težko si je predstavljat..
preberi vse
Po kratkem predahu se Glavca.si  e-novice ponovno vračajo, tokrat v popolnoma prenovljeni podobi. Kot se spodobi za vse prave glavce, tudi naša ekipa neprestano razmišlja, kako še bolj popestriti našo ponudbo in na kakšen način vsem našim zvestim oboževaclem dokazati, da si spletna trgovina Glavca.si upravičeno zasluži svoje nadvse »brihtno..
preberi vse
0

Novosti v marcu

12. apr. 2012 11:13:57

V marcu nas je Apple presenetil s predstavitvijo novega iPada, tretjega predstavnika v družini Applovih tabličnih računalnikov. Ta zanimivo ne nosi imena iPad 3, temveč je bil predstavljen kot »The new iPad« (novi iPad). Predstavitev sama po sebi pravzaprav ni bila veliko presenečenje, saj so marčevske naznanitve novih iPadov pri Applu že tradicija – novi iPad je bil..
preberi vse