Končno je prišel čas ko ima tudi Glavca svoj e-časopis, kateri bo izhajal enkrat mesečno in v katerem vam bomo poskusili predstaviti zanimivosti iz sveta inovativnih vsakdanjih in malo manj vsakdanjih pripomočkov, zabavne elektronike in izvirnih daril za vas in vaše najbližje. Med drugim je naš e-časopis namenjen tudi predstavitvi dogodkov pri katerih Glavca sodeluje izven virtualnega sveta in predstavitvi naših najbolj popularnih izdelkov in tistih, ki so ravnokar prišli na naše spletne police. 

Angleško govoreči narodi uporabljajo za izdelke, ki jih ponuja Glavca.si, nam precej tujo besedo GADGET,  katera se včasih nanaša tudi na besedo GIZMOS. Izdelkom ki jih najdete v naši spletni trgovini bi angleško govoreči ljudje rekli preprosto GIZMOS & GADGETS, vendar kaj so to?

Gadget je tehnološki predmet (lahko je naprava ali aparat), ki ima točno določeno funkcijo, vendar je v večini primerov nekaj popolnoma novega na trgu. Gadgeti vedno spadajo med bolj nenavadno in domiselno zasnovane predmete in so že v času njihovega izuma, veliko bolj  nenavadno in domiselno zasnovani kot pa klasični tehnološki predmeti. Gadgeti se včasih imenujejo tudi izumi (gizmos).

Torej uporaba in namembnost  naših izdelkov je sigurno lahko zelo široka, nekateri si jih želimo kot izvirno darilo, drugi vidimo v njih izjemno uporabnost in spet tretji si želimo le občasno obuditi otroka v sebi.

Kje smo bili prisotni:

SNEGFEST '11

Več slik in video si lahko ogledate na naši facebook strani.

snegfestV Klubu študentov občine Koper so pripravili, kot že prejšnja leta, enodnevni smučarski dogodek, ki je znan pod imenom Snegfest. Vsako leto se odvija na slovenski kulturni praznik, 8.2., na enem izmed italijanskih smučisč, to leto v Forni di sopra. Dogodek vsako leto obišče 300-500 ljudi, predvsem študentov in dijakov iz obalnih občin.

Poleg različnih iger in tekmovanj so izvedli tudi tombolo. V želji, da bi tombola imela čim več lepih in zanimivih nagrad, so se študentje obrnili tudi na spletno trgovino Glavca.si. 
Z veseljem smo se odzvali na njihovo vabilo in sicer v obliki prav posebnega darilnega paketa, ki je vseboval: Wifi Majico 2.0 + vrednostni bon v vrednostni 50 eur za nakup v spletni trgovini Glavca.si.

Po besedah organizatorjev, se je dogodek zaključil z obilo zabave in smeha,...kot se spodobi za študentske/dijaške zabave. Naš darilni paket je ravno tako zelo razveselil enega izmed srečnih nagrajencev.

MIKK LAN 4

Več slik in video si lahko ogledate na naši facebook strani.

mikk lan partyOd nedelje, 20. februarja do 22. februarja 2011 je v prostorih MIKK-a (Murska Sobota) potekal že četrti MIKK LAN. Tokrat se je tekmovanja udeležilo približno 60 tekmovalcev, ki so se pomerili v treh igrah.

Svoj prispevek v obliki zabavnih in inovativnih daril za nastopajoče, je prispevala tudi spletna trgovina Glavca.si.

Po besedah organizatorja, sta minila oba dneva v znamenju zabave in zelo napetih računalniških iger.
Vroče tipkovnice in odlične igralce je ves čas hladil naš USB LED Ventilator, ki je med drugim poskrbel tudi za obilo izvirnih in včasih provokativnih napisov.