Znanost se razvija z bliskovito hitrostjo in temu primerno tudi človeška domišljija. Ste kdaj pomislili ali čisto pravi humanoidni roboti že hodijo med nami? Ste kdaj pomislili ali bo inteligenca robotov dosegla ali celo presegla človeško inteligenco ali celo razvila čustva kot jih ima najbolj napredna vrsta na našem planetu, Homo sapiens? Težko si je predstavljati, da bi aparat, ki ste ga še dane zjutraj uporabili za pripravo okusne jutranje kave, lahko presegel vašo stopnjo inteligence ali pa celo razvil čustva kot so sreča, žalost, hrepenenje, ljubezen,...Vsi ljubitelji tehnologije obožujemo znanstveno fantastične filme in vsi vemo, da pisci scenarijev izberejo vedno le 2 različni poti. V nekaterih filmih postanejo roboti naši dobri služabniki, ki nam olajšajo vsakdanje življenje in postanejo zvesti sluge človeški družbi. V drugih scenarijih pa postanejo roboti nam popolnoma enakovredni in nas na koncu celo prekašajo in se nam postavijo po robu.
Pogosto smo spoznali da resničnost sledi naši domišljiji in filmom, ki so nastali mnogo let nazaj. Konec razvoja humanoidnih robotov je torej zelo nepredvidljiv: lahko se zgodi da bodo naši sesalci le še bolj napredni ali pa nas bodo vse skupaj pokončali

A da ne bomo preveč v skrbeh zaradi prihodnosti, se raje posvetimo sedanjosti in v sedanjosti je Spletna trgovina Glavca.si pripravila poseben darilni program, kjer smo za Vas pripravili posebne in cenovno ugodne darilne sete, ki bodo zagotovo presenetili vaše najbližje!