Tetris Lučka

Zaloga: Na zalogi

39,90 €

Lučka v obliki superprepoznavnih Tetris blokov. A must have za vse ljubitelje te legendarne igre.

Tetris, igra pri kateri težko ostaneš ravnodušen, že po prvih padajočih blokih lahko postaneš odvisen, celo obseden. Melodija še kar zveni v glavi.

 

Prvi bloki so padali na črnobelih monitorjih, kasneje na Nitendo Gameboy-ih, danes pa na praktično vseh digitalnih igračkah. In ni bilo zastonj, še vedno pridejo prav pridobljene veščine: zlaganja nakupovalnega vozička, pakiranje potovalnega kovčka, da o družinskem dopustu sploh ne govorim, brez veščin tetrisa je nemogoče vse dobiti v prtljažnik družinskega avtomobila.

 

Če imate podobne izkušnje; vas bo razveselila novice, da je od sedaj Tetris na voljo tudi da Vam razsvetli prostor v obliki Tetris Lučke.

 

Enako kot pri igrici: iz štirih (tetra) kvadratkov sestavljene bloke, boste uporabili in si postavili, zložili čisto Vašo, unikatno Tetris lučko. Kako? Čisto enostavno: modri blok priključite na električno omrežje, prižgete lučko in vsak blok, ki ga boste zložili se bo zasvetil.

 

Vsak kvadratek meri 4 x 4 x 4 centimetre, komplet vsebuje 7 blokov; dolžina napajalnega kabla cca 120 cm.  Trenutna zaloga vsebuje UK vtičnico, EU-adapter priložen.