Kopalna kad-napihljiva

Zaloga: Na zalogi

22,90 €
Napihljiva potovalna banjica je en izmed izdelkov, ki močno olajša skrb za male otroke. Naj vas naziv izdelka ne zavede – potovalna banjica ni uporabna samo na potovanjih, temveč je lahko prav tako koristna tudi doma. Gre namreč za vsestransko banjico, ki bo kot nalašč za otroke, mlajše od enega leta.

* Obvezna polja

22,90 €

 Napihljiva potovalna banjica je en izmed izdelkov, ki močno olajša skrb za male otroke. Naj vas naziv izdelka ne zavede – potovalna banjica ni uporabna samo na potovanjih, temveč je lahko prav tako koristna tudi doma. Gre namreč za vsestransko banjico, ki bo kot nalašč za otroke, mlajše od enega leta.

 Napihljiva potovalna banjica služi kot varen in uporaben prostor za čofotanje, predvsem pa pomaga pri umivanju otroka. Kjerkoli in kadarkoli lahko banjico enostavno napihnete in že imate prostor, kjer bo lahko malček na varnem čofotal v vodi. Po končanem čofotanju banjico prav tako enostavno spustite in pospravite – pospravljena banjica ne zaseda skoraj nič prostora, tako da jo res lahko vzamete vedno s seboj.

 Napihljiva potovalna banjica je izdelana iz odpornega vinila, ima varnostne ventile in napihljiva tla, ki preprečujejo drsenje. Uporaba je preprosta in varna, saj banjica ustreza varnostnim zahtevam za otroške kadi in druge izdelke za kopanje v skladu s standardom NF XPS 54-044.

 Primerna je za otroke od 0-12 mesecev.

Velikost napihljive banjice je 79 x 51 x 33 cm.

Ostali artikli

Napihljiva blazina pica

Napihljiva blazina pica

59,90 €
Napihljiva blazina kit

Napihljiva blazina kit

29,90 €
Napihljiva blazina delfin

Napihljiva blazina delfin

23,50 €