And there was light

Zaloga: Na zalogi

21,90 €
Če bi Biblijo pisali fiziki bi zagotovo vsebovala Maxwell-ovo enačbo.

* Obvezna polja

21,90 €
god said
  • god said
  • The internet is for porn - MERO

Če bi biblijo pisali fiziki bi sigurno vsebovala maxwellovo enačbo.

Rok dobave tega artikla je 3-10 delovnih dni! 

Vsi naši izdelki so narejeni le iz visokokakovostnih materialov:


Organska majica:  
100% organski fair-trade bombaž, 160 g/qm.

Dobavljiva v sledečih barvah in velikostih: 
Črna (S-XXL)

Velikosti in mere (v cm):
Tukaj so velikosti majice v cm. Prva številka označuje širino neposredno pod rokami (B), druga številka označuje višino (H):
S: 46cm/68cm
M: 49cm/68cm
L: 52cm/69cm
XL: 53cm/73cm
XXL: 56cm/75cm

Prispevajte tudi vi svoj delež pri varovanju okolja in omogočanju boljših delavnih razmer za ljudi, ki delajo v industriji z oblačili!

Če naročite svojo majico v tej različici, boste tudi vi prispevali svoj delež pri zagotavljanju boljših življenskih razmere za delavce, ki sodelujejo pri proizvodnji bombaža in med drugim tudi pomagali pri varovanju okolja: Naše organske majice imajo ustrezne certifikate glede na dva sledeča mednarodna standarda: EKO oznako in Fairtrade oznako. EKO oznaka zagotavlja, da je bombaž pridelan brez uporabe pesticidov ali umetnih gnojil – to je bolje za okolje in med drugim tudi veliko bolj zdravo za delavce, ki sodelujejo pri proizvodnji bombaža! Fairtrade certifikat dokazuje, da se položaj delavcev na poljih bombaža s tem izboljšuje in da se ob enem tudi njihove življenske in delavne razmere s tem izboljšujejo. 

Z ustvarjanjem takšnih razmer in z zagotavljanjem takšnih standardov, naš dobavitelj organskih majic B&C, ne le da sledi trenutnim trendom: Že pred dolgo časa je vpeljal FWF kodeks v svoj način dela (FWF=Fair Wear Foundation). Ta kodeks zagotavlja da je njihovo delo skladno z dobrimi delavnimi pogoji, za kar skrbijo številne neodvisne organizacije širom sveta. Zaradi tako visokih standardov v njihovo delo niso prisilno vpleteni otroci in delujejo proti diskriminaciji zaposlenih na delovni mestih in skrbijo za pravico do kolektivnih pogajanj ter za zdrave delavne pogoje vseh zaposlenih. B&C sodeluje v BSCI (Business Social Compliance Initiative) in aktivno pomaga pri vzpostavitvi in opazovanju socialnih in ekoloških standardov, kateri temeljijo na mednarodnem SA8000 standardu. Razen tega imajo vsi B&C artikli tudi Oeko-Tex 100 certifikat. Kar pomeni, da v nobenem delu proizvodnje niso uporabljene substance, ki bi lahko bile škodljiva za zdravje. Mimogrede, zadnji podatek se navezuje tudi na vse ostale majice, ki jih lahko najdete pri nas.Ženska majica:
95% bombaž, 5% elastin, 205 g/qm, zelo kvalitetna tkanina ki se lepo prilega telesu, ima stranske šive in dvojne šive na rokavih in na straneh.

Dobavljiva v sledečih barvah in velikostih: 
Črna (S-XXL)

Velikosti in mere (v cm):
Tukaj so velikosti majice v cm. Prva številka označuje širino v pasu (B), druga številka označuje višino (H):
XS: 36cm/53cm
S: 38cm/53cm
M: 41cm/56cm
L: 43cm/56cm
XL: 46cm/57cm
XXL: 49cm/60cmPulover s kapuco: 
80% bombaža, 20% poliestra, 280 g/qm, kapuca z vrvico, kenguru žep spredaj, dvojni šivi na vratnem izrezu na rokavih in na straneh.

Dobavljiv v sledečih barvah in velikostih: 
Črna (S-XXL)

Velikosti in mere (v cm): 
Tukaj so velikosti majice v cm. Prva številka označuje širino neposredno pod rokami (B), druga številka označuje višino (H):
S: 52cm/58cm
M: 55cm/60cm
L: 60cm/66cm
XL: 65cm/72cm
XXL: 69cm/76cm


Torba:
Material: najlon, 1 veliki predal, 1 mali predal z zadrgo, naramnica

MERE:
pribljižno 37x30x13cm
(primerno npr. za prenosni računalnik ali za A4 mape)
Vse torbe so črne.