Android zbirateljske figurice

Zaloga: Na zalogi

18,90 €
  • Prisrčne zbirateljske figurice Google-Android, v 12 različicah
  • Katero figurico boste dobili je popolnoma odvisno od vaše sreče!
  • Zbirateljske figurice pod uradno Google licenco!
  • Glava in roke so gibljive
  • Velikost: cca 7 cm

Torej, si zaprisežen podpornik Androida? Niti pod razno se v tvojem žepu ne bi znašla mobilna naprava drugega proizvajalca?
V primeru pritrdilnega odgovora vsekakor priporočamo, da začnete zbirati Android zbirateljske figurice!

Za razliko ostalih Android figuric, je za te prav posebne zbirateljske android figurice tipičen prav poseben in unikaten dizajn. Pregled možnih figuric lahko vidite na glavni produktni sliki tega artikla. na voljo je 12 različnih figuric, ampak katero boste dobili je popolnoma odvisno od vaše sreče!

Vsaka figurica je lepo zapakirana v škatlo in zapečatena z folijo. Žal ne moremo vplivati na izbiro željene figurice in posledično katera bo poslana na vaš naslov.

Ti prisrčni mali robotki, ki so maskote drugega najbolj uporabljenega mobilnega operacijskega sistema (vsaj nazadnje je bilo tako), so lahko postavljeni praktično kjerkoli, med drugim jih lahko tudi nesete sabo kamorkoli vas zanese pot - verjemite, da bodo ti prisrčni robotki vsepovsod naredili dober vtis!

Roke Android zbirateljskih figuric so gibljive v 360 stopinjah, z android logotipom vtisnjenim na hrbtno stran. Glava je ravno tako gibljiva okrog svoje osi.

Android zbirateljske figurice so originalen Google zbirateljski izdelek in spadajo v strogo omejeno zbirateljsko serijo!

Privoščite si Android zbirateljsko figurico in končno pokažite vsem Apple navdušencem, da so Android robotki veliko bolj Cool! 

Ostali artikli

Majica Android fixed it

Majica Android fixed it

21,95 €