Tokrat pričenja tudi Vaša trgovina za inovativne, z nagradno igro v kateri bomo podelili kar 5 zanimivih nagrad, katere so že pripravljene in čakajo na srečne nagrajence. Ker naša spletna trgovina trenutno deluje le v virtualnem svetu, bo tudi nagradna igra potekala na podoben način, ki je dosegljiv skoraj vsakemu izmed vas. Nekateri izmed vas ste se že spoznali z našo novo facebook stranjo, spet drugi jo boste spoznali tekom naših nagradnih iger. Svet in razvoj gre naprej, skoraj vsi smo že prisotni na različnih socialnih omrežjih in ravno zaradi tega je korak naprej naredila tudi spletna trgovina Glavca.si. Preko Glavca.si, trgovina za inovativne boste od sedaj naprej lahko spremljali novosti ki prihajajo na naše spletne police, zanimive članke, zanimive video posnetke in od sedaj naprej bomo lahko tudi pokramljali o  vsakodnevnih dogodkih ter odgovarjali na vaša vprašanja in predloge. Torej vsi vabljeni, da se nam pridružite na facebook: Glavca.si, trgovina za inovativne! Vsi tisti, ki se še vedno upirate članstvu na facebook, nam prosim pišite na naš kontaktni elektronski naslov in sami vas bomo ročno vključili v našo nagradno igro, da bo pošteno prav za vse :).

Pravila nagradne igre:

1.) Kje? Na facebook strani: Glavca.si, trgovina za inovativne

2.) Kdaj? Začetek nagradne igre bo 16.3.2011 ob 00:00, potekala bo 5x po 5 dni, torej 20 dni skupaj. Končana bo 4.4.2011 ob 00:00, oziroma ko bodo vse nagrada videne na sliki tudi podarjene.

3.) Kako? Preprosto se nam pridružite na Glavca.si, trgovina za inovativne in se označite na sliki pod imenom: Glavca.si nagradna igra št. 1. Na sliki boste videli 5 izdelkov, ki čakajo na srečne nagrajence: Solarna rožaAddict-A-BallMaze PenHexbugs robotki: Original in USB Praktična lučka. Nagradna igra bo potekala v 5 delih: na 1 sliki (v 1 delu nagradne igre) boste videli vseh 5 artiklov, 2 slika (v 2 delu nagradne igre) bo imela le še 4 artikle, 3 slika (v 3 delu nagradne igre) bo imela le še 3 artikle, 4 slika (v 4 delu nagradne igre) bo imela le še 2 artikla in 5 slika (v 5 delu nagradne igre) bo imela le še 1 artikel. Po koncu vsakega 5 dnevnega obdobja vam tudi razkrijemo katera nagrada bo podarjena in kdo je srečni dobitnik, seveda vse bo potekalo na naši novi facebook strani, kjer bomo razkrili tudi vse ostale podrobnosti in vmesne čase nagradne igre :). Ko zmanjka nagrad na slikah, se s tem tudi prva Glavca.si nagradna igra zaključi! Seveda lahko pričakujete da bo kmalu sledila spet podobna nagradna igra :)

3.) Zakaj? Ker je bil že skrajni čas da obdarimo naše zveste kupce in oboževalce spletne trgovine Glavca.si.