PS2 Keylogger

Zaloga: Na zalogi

54,95 €
  • Računalniško orodje ki spremlja in zabeleži vsak pritisk tipke na tipkovnici.
  • Preprosto ga priklopite med računalnikom in tipkovnico. 
  • Pridobljene podatke lahko berete ravno tako kot pri ostalih USB ključkih.
54,95 €
PS2 Keylogger
  • PS2 Keylogger

Ste si vedno želeli izvedeti, kaj je bilo napisano na vašem računalnikom, med vašo odsotnostjo? Ste administrator in želite vedeti kaj pišejo vaši uporabniki? Tukaj je rešitev na vaš problem:

PS/2 Keylogger (starejši tip, pred USB) je idealno orodje za spremljanje vseh stiskov tipk na vašem računalniku: Preprosto ga priklopite med tipkovnico in računalnik in naprava bo sama beležila dogajanje na vašem računalniku. Zbrane podatke lahko pridobite po tem ko boste vtipkali vaše osebno varnostno geslo.

PS/2 Keylogger shrani vse do 4MB podatkov in ne potrebuje nobenega zunanjega vira energije. Ne potrebujete nobene dodatne programske opreme. Keylogger lahko uporabljate s katerim koli operacijskim sistemom in s PS/2 tipkovnicami. Če želite pospešiti prenos zabeleženih stiskov tipk, lahko uporabite vključen USB adapter, za povezavo Keyloggerja z vašim vašim USB vhodom. Vsi ki vas zanima še več o delovanju te naprave, si lahko to preberete na:

http://en.wikipedia.org/wiki/Keystroke_logging

OBVESTILO: Ni dovoljena uporaba te naprave, brez dogovora z osebo ki je opazovana. Prosimo, da pred uporabo Keyloggerja obvestite o tem svoje žrtve. PS/2 Keylogger ne deluje pri USB tipkovnicah, za te namene uporabite naš USB Keylogger.

Tehnični podatki:

  • Operacijski sistem: Windows, Mac OS, Linux 
  • Velikost pomnilnika: 4 MB

Ostali artikli

USB Keylogger

USB Keylogger

66,95 €