Cyber Clean

Zaloga: Na zalogi

11,90 €
  • Poseben prožen material, ki lahko absorbira prah in ostalo umazanijo, iz prav vsake skrite reže. 
  • Prav tako odstranjuje bakterije in ostale nezaželene mikroorganizme. 
  • Zelo enostavna uporaba: Samo pritisnite in potegnite Cyber Clean stran!
11,90 €
Cyber Clean
  • Cyber Clean
  • Cyber Clean
  • Cyber Clean
  • Cyber Clean

Preživite veliko svojega časa pred računalnikom? Se tudi prehranjujete pred njim? Imate v svojem domu veliko elektronskih naprav, ki so vedno polne prahu? Mislimo da je že skrajni čas da poiščete najboljši možen način, za čiščenje vaše tipkovnice, saj je ta vsekakor že polna prahu in umazanije. Pri nas lahko že sedaj najdete naš USB Sesalec, vendar je novi Cyber Clean še dosti bolj higienska rešitev za odstranitev umazanije!

Prah, umazanija, bakterije in ostali mikroorganizmi se tako zelo radi nahajajo na tipkovnicah tudi ostalih elektronskih naprav, za katere ravno tako brez težav poskrbi Cyber Clean!

Samo pritisnite to praktično zadevo ob tipkovnico, telefon, daljinski upravljalnik,...počakajte nekaj trenutkov in potegnite Cyber Clean stran. Prožen material se lepo prilagodi obliki vsakega objekta in s tem seže v prav vsako skrito režo. Prah in umazanija se enostavno absorbirata v notranjost materiala.

Po tem zelo kratkem in enostavnem postopku, vaše naprave ne bodo le izgledale čiste, ampak bodo tudi proste vseh bakterij in nezaželjenih mikroorganizmov, saj Cyber Clean tudi dezinficira vse površine!

Cyber Clean je na dotik rahlo vlažen, vendar ni lepljiv. Uporabljate ga lahko na vseh elektronskih napravah, in celo za čiščenje notranjosti vašega računalnika.

Embalaža in video posnetek izdelka, vas bosta mogoče spominjala na ameriška čistilna sredstva, vendar je Cyber Clean izdelan z strani švicarskega podjetja, ki je tudi patentiralo ta izdelek in zagotovilo seznam vseh potrebnih študij, ki dokazujejo njegovo učinkovitost.

Cyber Clean je namenjen večkratni uporabi! Indikator na embalaži vam kaže, kdaj je čas da si priskrbite nov Cyber Clean, vendar do takrat bo še ta izum počistil veliko, veliko umazanije namesto vas.

Torej če ne želite le čistih elektronskih naprav v vašem domu, ampak tudi njihovo dezinfekcijo, potem je Cyber Clean sigurno prava stvar za vas!

 

Tehnični podatki:

  • Dimenzije: Embalaža: 9x6,5 cm