Denarni Labirint

Zaloga: Na zalogi

22,90 €
  • Naš hranilnik za denar se lahko odpre, le če vam uspe pripeljati žogico skozi labirint. 
  • Je idealna škatlica za vse, ki želite podariti denarno darilo.
22,90 €
Denarni Labirint
  • Denarni Labirint

Večina hranilnikov za denar ne predstavlja ravno idealnega načina za varčevanje denarja in na koncu vedno preveč hitro ostanejo prazni, saj jih je ponavadi potrebno uničiti če želimo priti do denarja ali pa se jih odpre veliko preveč enostavno. Mi imamo zabavno in izvirno napravo, zaradi katere bodo klasični denarni hranilniki in darilne kuverte za denar, postale stvar preteklosti.

Za odprtje denarnega labirinta, je potrebno z nagibanjem škatlice usmerjati jekleno žogico skozi labirint in jo pripeljati do cilja. Da je celotna stvar še bolj zahtevna in zabavna, se lahko žogica premika le z premikanjem in nagibanjem celotne škatlice. Za rešitev te težave je potrebne nekaj inteligence in pa veliko potrpljenja! Ko boste končno pripeljali kroglico na cilj, boste lahko odprli škatlico le enkrat, zatem boste ponovno mogli kroglico peljati čez celoten labirint in vse do cilja.

Denarni labirint predstavlja idealno darilo za vse, ki ste že naveličani klasičnih in dolgočasnih darilnih kuvert, zakaj ne bi podarili svoje denarno darilo na malo bolj zabaven način. Denarni labirint pa lahko uporabite tudi za shranjevanje darilnih bonov, vstopnic, ali kakšnih podobnih papirnih zadev.

 

Denarni labirint je narejen iz pleksi stekla in meri približno 9x9x9cm. Reža skozi katero se potisne denar meri 5 x 0,4cm. Notranji del denarnega labirinta meri 8x6x6cm.