Globus iz lesa-kinetični set

Zaloga: Na zalogi

39,90 €

Globus Eco-Wood-Art "Globus" vam bo omogočil, da se pohvalite, da ste dejansko sami izdelali globus! Lesene kose iz tega kompleta lahko sestavite v delujoč model našega planeta, ki je videti čudovit. Po montaži lahko celoten model pobarvamo tudi z lesnimi barvami (niso priložene).Za njegovo sestavljanje ne boste potrebovali lepila ali orodja!

39,90 €

Globus Eco-Wood-Art "Globus" vam bo omogočil, da se pohvalite, da ste dejansko sami izdelali globus! Lesene kose iz tega kompleta lahko sestavite v delujoč model našega planeta, ki je videti čudovit. Po montaži lahko celoten model pobarvamo tudi z lesnimi barvami (niso priložene).

Že od nekdaj so vas navduševali leseni gradbeni kompleti in mehanski zobniki? In od nekdaj ste želeli v rokah držati ves svet? No, vidite,  da imate srečo!

Ker je gradbeni komplet Eco-Wood-Art "Kinetic Globe" prav za vas!

V tem kompletu globus Eco-Wood-Art boste našli vnaprej narezane lesene kose, ki jih lahko sestavite v globus, ki se lahko zaradi vgrajenega gumijastega motorja obrača in prikazuje fascinantne mehanske zobnike! In najboljša stvar? Za njegovo sestavljanje ne boste potrebovali lepila ali orodja!

Prosimo, upoštevajte: Ta komplet je primeren le za napredne ljubitelje, saj je potrebno dele sestaviti previdno. Nepazljivost jih lahko poškoduje.

 

Tehnične podrobnosti

Vsebina: leseni modelni deli, gumijasti trak, vosek, leseni čepki, brusni papir, ilustrirani napisi

Material: brezov vezan les, vosek, guma

Deli: 205

Velikost modela: 161 x 132 x 251 mm

Ostali artikli

Lebdeči globus

Lebdeči globus

98,80 €
Vrteči  globus

Vrteči globus

29,90 €
Globus iz lesa

Globus iz lesa

74,90 €