Lesena ura

Zaloga: Na zalogi

Cena: 54,90 €

Akcija: 49,90 €

Ročna ura iz bambusa zagotavlja udobje nošenja in prepriča še tako zahtevne. Brezčasna eleganca in minimalizem, ki ga ura odraža, nista njeni edini prednosti. Je izjemno udobna za nošenje, saj  je izdelana iz bambusa, ki je nealergogen naravni material. Ročna ura ne zahteva posebne nege in vzdrževanja. Pašček izdelan iz 100% usnja zagotavlja, da se bo ura lepo prilegala zapestju. Zaradi naravnih materialov se lahko pojavijo minimalna odstopanja v barvi, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Namig: ura iz bambusa je kot drobna pozornost ali darilo za rojstni dan. Če ne veš, katera bi bila všeč tvojim najdražjim, zagato preprosto rešiš tako,da jim podariš darilni bon.

Če te nismo prepričali zakaj izbrati leseno uro, si preberi članek: Lesena ura in 7 razlogov zakaj jo imeti  KLIKNI TUKAJ IN PREBERI.

* Obvezna polja

Cena: 54,90 €

Akcija: 49,90 €

Ročna ura iz bambusa zagotavlja udobje nošenja in prepriča še tako zahtevne. Brezčasna eleganca in minimalizem, ki ga ura odraža, nista njeni edini prednosti. Ročna ura je izjemno udobna za nošenje, saj  je izdelana iz bambusa, ki je nealergogen naravni material. Ročna ura ne zahteva posebne nege in vzdrževanja. Pašček izdelan iz 100% usnja zagotavlja, da se bo ročnaura lepo prilegala zapestju. Zaradi naravnih materialov se lahko pojavijo minimalna odstopanja v barvi, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Namig: Ročn ura iz bambusa je kot drobna pozornost ali darilo za rojstni dan. Če ne veš, katera bi bila všeč tvojim najdražjim, zagato preprosto rešiš tako,da jim podariš darilni bon.

Naredite vtis z vašim stilom!

Blagovna znamka: BOBO BIRD
Vrsta paščka: bambus
Model: ženski/moški

Velikost ročne ure

Pašček Dolžina: 160 do 210 mm
Pašček Širina:  20 mm
Premer številčnice: 40 mm
Debelina številčnice: 12 mm

Material ure

Pašček: usnje
Ohišje: bambus
Steklo: Crystal, mineralno steklo odporno na udarce in praske
Mehanizem: Quartz

Garancija: 12 mesecev

Lesena ura je zapakirana v kartonsko škatlico.