Filco Majestouch Pro-2 Tipkovnica

Zaloga: Na zalogi

215,90 €
  • Vsaka izmed treh različic, vam zagotavlja edinstven občutek tipkanja. 
  • Visoko-kakovostna tipkovnica z mehanskimi tipkami in z N-key rollover.

* Obvezna polja

215,90 €
Filco Majestouch Pro
  • Filco Majestouch Pro
  • Filco Majestouch Pro

Filco Majestouch Pro Tipkovnica je bila izdelana za ljudi, ki preživijo veliko ur na dan pred računalniku in imajo visoka pričakovanja glede svoje tipkovnice. Tipkovnica lahko popolnoma zadovolji še tako visoka pričakovanja, ki bi jih lahko imeli uporabniki in sega po najvišjih standardih kvalitete. Opremljena je z ekstremno odpornimi tipkami, funkcijo N-key rollover in je dobavljiva v 3 različicah, ki ustrezajo različnim tipom uporabnikov (glede na njihov osebni stil in način uporabe). Tipke so urejene glede na ameriško postavitev tipkovnice (104 tipk, QWERTY) in imajo mat površino. Tipkovnica se poveže z računalnikom preko USB ali PS/2 vhoda.

Posebne lastnosti Filco Majestouch Pro Tipkovnice so: Tehnologija mehanskih tipk: Pri mehanskih tipkovnicah tipke vzpostavljajo neposreden stik z električnim vezjem, na osnovni plošči tipkovnice in je torej vsaka tipka zase majhno stikalo, ki ob stiku sklene tokokrog. V mehanske tipke so vgrajene majhne vzmeti, ki dajejo želeni upor.

Večina tipkovnic beleži signale med tipkanjem, preko enojnega električnega vezja, ki se nahaja pod tipkami. Za razliko navadnih tipkovnic, ima pri Filco Majestouch Pro Tipkovnici, vsaka tipka svoje mehansko stikalo z zlatim kontaktom. Proizvajalec tipkovnice Cherry, trdi da lahko vsaka tipka prenese več kot 50 milijonov pritiskov. Poleg tega da je izjemno vzdržljiva, omogoča tipkovnica zelo hitro tipkanje in omogoča prav poseben občutek med tipkanjem. Ko pritisnete, vsaka tipka potuje navzdol za 4mm, pri 2mm pride do točke aktiviranja kjer je stisk tipke zaznan in preoblikovan v dejanski signal. Način potovanja tipke in točka aktivacije (ko se stisk tipke spremeni v signal), je lahko zasnovan na različne načine, kar omogoča povsem različne občutke med tipkanjem. Filco Majestouch Pro Tipkovnica je dobavljiva v treh različicah, ki imajo 3 vrste barvno vgrajenih stikal (vidni pod tipkami), ki so skoraj individualno prilagojena različnim načinom pisanja. Črna stikala: Tipkovnica s črnimi stikali zagotavlja stalen vzvratni-pritisk, skozi celoten stisk tipke, kar onemogoča da se pomotoma pritisnejo sosednje tipke. Zaradi te lastnosti je Filco Majestouch Pro

Tipkovnica s črnimi stikali, najboljša izbira pri računalniških igrah z hitrim tempom igranja in za podobne aktivnosti. Seveda bodo uporabniki tipkovnice s črnimi stikali, potrebovali nekaj več moči v svojih prstih. Filco Majestouch Pro Tipkovnica s črnimi stikali je prepoznavna z rdečo LED lučko, ki se nahaja nad numerično tipkovnico. Rjava stikala: Pri tipkovnici z rjavimi stikali se tipke pritisnejo najbolj enostavno, saj imajo rjava stikala le eno točko kjer se lahko čuti upor tipk.

Ravno zaradi te lastnosti je ta tipkovnica najbolj primerna za hitro tipkanje. Filco Majestouch Pro Tipkovnica z rjavimi stikali je prepoznavna po modri LED lučki, ki se nahaja nad numerično tipkovnico. Tipkovnica bo na voljo šele po začetku februarja! Modra stikala: Tipkovnica z modrimi stikali se lahko aktivira z zelo malo sile. Za razliko tipkovnice z rjavimi stikali, ta tipkovnica omogoča razen občutka upora, tudi zvok klik-a ko je dosežena točka aktivacije. Ta tipkovnica omogoča podoben občutek kot je bilo tipkanje na legendarno IBM Model M tipkovnico. Filco Majestouch Pro Tipkovnica z modrimi stikali je prepoznavna po zeleni LED lučki, ki se nahaja nad numeričnim delom tipkovnice. N-key Rollover:

Vse Filco Majestouch Pro Tipkovnice omogočajo tako imenovani N-key rollover, kar pomeni da tudi če pritisnete več tipk skupaj, je vsak posamezen stisk tipke zabeležen pravilno! Ta funkcija je še posebej pomembna za igranje računalniških igric. Če priklopite tipkovnico preko USB, se lahko hkrati pritisne 6 navadnih in 4 dodatne tipke (shift, ctrl, itd.). Funkcija N-key rollover je omogočena v celoti (ni omejitev števila tipk), če priklopite tipkovnico preko PS/2 priklopa. Filco Majestouch Pro

Tipkovnica tehta vse skupaj 1,2kg. Njena teža in masivna izvedba omogoča da se tipkovnica zlepa ne bo premaknila na vaši mizi. Če ste oseba ki meni da je tipkovnica več kot le sredstvo za doseganje cilja in iščete visoko kakovost in posebno tipkovnico, potem je Filco Majestouch Pro Tipkovnica prava stvar za vas!

 

Tehnični podatki:

  • Dimenzija: 44x13,5x2,5cm 
  • Operacijski sistem: Windows 98, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS X, Linux 
  • Dolžina kabla: 1,5m 
  • Napajanje: USB ali PS2