Kavni lonček socialno omrežje

Zaloga: Na zalogi

11,95 €
  • Kavni lonček socialno omrežje, na katerem piše "I Like Coffee".
Kavni lonček socialno omrežje
  • Kavni lonček socialno omrežje
  • Kavni lonček socialno omrežje

Upamo staviti, da ne veste kaj je v sedanjosti najbolj pomembna beseda v angleškem jeziku?

Lahko uganete,...? Ne,...?

No dobro, mogoče boste težko verjeli ampak v sodobnem svetu socialnih omrežij je trenutno najbolj pomembna beseda,...Like! Nam ne verjamete? Kolikokrat na dan vsi preverimo svoje računa na enemu izmed socialnih omrežij (na koncu pa preverjamo ure in ure,...), kjer neprestano spremljamo objave in slike drugih, jih všečkamo in celo komentiramo,...? Teme katere neprestano všečkamo so dobesedno neskončne!

Tukaj je nekaj prav Cool in vrednega, da všečkate: Kavni lonček soialno omrežje!

Saj imat radi kavo, kaj ne? Torej, sedaj imate način s katerim lahko pokažete naklonjenost svoji najljubši topli pijači :)

Zakaj ne bi torej sporočili svojim sodelavcem kaj vam je všeč in še bolj uživali v pitju? V bistvu bi lahko naredili skupino ljubiteljev kave in skupaj z ostalimi ljubitelji kave všečkali objave drug drugega,...povabite lahko kogarkoli želite - sigurno bi našli oghromno sodelavcev, ki bi raje pili kavo cele dneve kot pa delali! No takšno življenje ne bi bilo ravno slabo :) Kaj kmalu bi imeli pravo malo socialno omrežje, v realnem svetu :)

Obstaja veliko razlogov zakaj naj vam bo všeč Kavni lonček socialno omrežje,...v primeru, da vam je zelo všeč priporočamo, da kliknete "dodaj v košarico" :)

 

Tehnični podatki:

  • Kapaciteta: 300ml (8cm x 10cm)
  • Vzdrževanje: ne priporoča se pomivanje v pomivalnem stroju in uporaba v mikrovalovni pečici
  • Material: keramika

Ostali artikli

Retro toplotno občutljivi kozarec

Retro toplotno občutljivi kozarec

16,90 €