O nas in pogosta vprašanja in odgovori

O NAS

Unikatni nakit, prstani, uhani, verižice, zapestnice, darilni boni Barbarela, lesene ure

Nakit Barbarela ustvarja krajinska arhitektka , ki vedno rada preizkuša nove tehnike izdelave, uživa v barvnih kombinacijah, oblikah in teksturah. Že od malih nog je rada  risala osnutke nakita, kasneje tudi oblek, po končanem študiju pa se je pričela ukvarjati z izdelavo nakita. Zase pravi, da vedno ustvarja po trenutnem navdihu in ji le redko uspe realizirati ideje, ki jih iz misli prenese na papir, kajti vedno ima občutek, da so le te že mimo. Ustvarjalnost je rdeča nit njenega življenja, barve pa so njene najboljše prijateljice, saj njim lahko zaupa prav vse. Vedno znova rada svoje dame razvaja s pestro paleto barv, enostavnim in nosljivim dizajnom ter kakovostjo izdelave.  

Naše poslanstvo na glavca.si pa  je prečesati ves svet in vam ter vašim najbližjim ponuditi najbolj vroče, zabavne in izvirne darilne izdelke!  Izvirna darila, ki jih ponujamo, ne najdete v običajni trgovini.

 

O TRGOVINI

Upravitelj spletne trgovine Barbarela.si in Glavca.si  je Aleš Posl s.p. Spletni  trgovini sta   narejena zato, da vam na preprost način omogoča izbiro in nakup unikatno ročno izdelanega nakita in ostalih daril.

Ponudbo izdelkov stalno bogatimo in dopolnjujemo z novimi. Kakovost je tudi pri tovrstnih izdelkih izredno pomembna, saj je za Vas dovolj dobro le najboljše.

 

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Naročilo, plačilo, dostava ...

 

Ali se moram za nakup prijaviti?

Ne, za nakup prijava ni potrebna.

 

Kakšne oblike plačil sprejemate?

po prevzetju

 po predračunu

 preko PayPala

Če izberete predračun, vam ga bomo v najkrajšem možnem času poslali na elektronski naslov, ki nam ga boste posredovali ob naročilu. Izdelek bomo poslali, ko bo denar nakazan na naš račun.

 

Kako hitro bo naročilo dostavljeno?

Vsa naročila oddana do 17:00 so oddana  še isti dan, če je izdelek na zalogi. Izdelki so v dostavi naslednji delovni dan po tem, ko jih oddamo.

V kolikor izdelka ni na zalogi, je to na spletni strani jasno označeno, če pa bi kljub temu ta izdelek  imeli nas kontaktirajte na            (info@glavca.si ali 031 344 436 Aleš).

 

Kako vem, da izdelek ni na zalogi?

V kolikor izdelka ni na zalogi, je to na spletni strani jasno označeno, če pa bi kljub temu ta izdelek  imeli nas kontaktirajte na            (info@glavca.si ali 031 344 436 Aleš) in dogovorili se bomo kdaj je predvidena dostava.

 

Kdo dostavlja vaše pakete?

Vse pakete dostavlja kurirska služba Pošta Slovenije, ki je naša pogodbena partnerica.

 

Dobil sem kupon za znižanje cene izdelka/naročila. Kako ga lahko uveljavim?

Kupone z ugodnostmi lahko uveljavite v vaši košarici. Morebitni popusti bodo obračunani in izpisani v skupni vsoti.

 

Kje je možno izdelke osebno prevzeti?

Osebni prevzem lahko opravite po dogovoru na info@glavca.si ali Aleš 031 344 436 ali dodate ob naročilu komentar in z vami bomo stopili v kontakt, ki ga boste ob naročilu pustili.

 

Ali so kakšne omejitve glede minimalne vrednosti naročila?

Ne, nobenih omejitev nimamo.

 

Pri naročanju imam težave. Mi lahko kako pomagate?

Seveda, pokličite nas na našo telefonsko številko 031 344 436 (Aleš).

 

Varovanje zasebnosti

Zakaj potrebujete moje podatke pri nakupu?

Vse podatke, ki jih morate vpisati pri nakupu, potrebujemo za uspešno pripravo in dostavo naročila, oziroma možnosti, da vas kontaktiramo, če pride do zapletov pri naročilu.

Kdo lahko dostopa do mojih osebnih podatkov in podatkov glede naročila?

Do vseh podatkov lahko dostopajo le osebe, s katerimi ste delili vaše podatke za prijavo in pooblaščene osebe v našem podjetju, ki pripravljajo vaše naročilo. Vaših osebnih podatkov nikoli ne dajemo na razpolago tretjim osebam!

 

Svojih osebnih podatkov ne želim pošiljati preko interneta. Je možna še kakšna druga oblika naročila?

Seveda! Če ne želite naročati preko spleta, lahko nakup opravite preko telefona ali elektronske pošte.

 

 

OSEBNA IZKAZNICA

Aleš Posl s.p.
Ulica Savinjske čete 2,
3310 Žalec
Slovenija

GSM: 031 344 436

E-POŠTNI NASLOV: info@glavca.si


Matična številka družbe: 3352510000
Davčna številka: 75865742