Plantarium Super

Zaloga: Na zalogi

32,90 €
  • V posebnem gelu lahko gojimo rastline. 
  • Gel je prosojen, zaradi česar lahko vidimo korenine. 
  • Vključene so tri različne vrste semen.
32,90 €
Plantarium Super
  • Plantarium Super
  • Plantarium Super

Naš skupen cilj je vsem dokazati, da je lahko glavca kljub vsem predsodkom, ravno tako nadarjena za vzgojo rastlin. Seveda smo tudi v tem primeru našli nekaj drugačnega, kar glavca preprosto mora imeti rad. Glavna težava nas vseh je, da rastline zahtevajo čas in tega zelo zaposleni ljudje preprosto nimajo dovolj. Tukaj pristopi na pomoč Plantarium Super:

Plantarium sestavlja ohišje iz pleksi stekla, ki je napolnjeno s posebnim gelom. Gel zagotavlja vse hranilne snovi ki jih rastlina potrebuje za preživetje, ni vam je potrebno niti zalivati. Še najbolj zanimivo je, da je gel prozoren, zaradi česar boste lahko opazovali kako korenine rastejo iz dneva v dan. Vse te značilnosti bodo vzbudile raziskovalni nagon vsake glavce, ki je še tako ne zainteresirana za rastline.

Plantarium je dobavljiv s tremi različnimi vrstami semen ( peteršilj, timijan in gorčica). Edina stvar ki jo morate storiti je, da postavite semena v gel. S trenutkom ko postanejo rastline prevelike za posodo iz pleksi stekla, lahko odstranite pokrov in zamenjate gel z priloženo zemljo, ali rastlino preprosto presadite v normalni lonec za rože.

Različica ki je dobavljiva pri Glavca.si - Plantarium Super, ima še posebej veliko ohišje iz pleksi stekla.

Ko se gel ki je priložen v pleksi ohišje iztroši, ga lahko preprosto zamenjate z rezervnim gelom, kateri je ravno tako dobavljiv pri nas.

 

Če želite dokupiti rezervni gel, ga lahko izberete pod: OSTALI ARTIKLI!