Robo Ovitek za ključe

Zaloga: Na zalogi

6,95 €
  • Prikupni Robo obrazi, namesto kaosa ključev. 
  • Naredite svoj najpomembnejši ključ unikaten.
6,95 €
Robo Ovitek za ključe
  • Robo Ovitek za ključe
  • Robo Ovitek za ključe

Kot je znano, so vse pametne glavce, dobri v vsemu kar je povezano z računalniki, ampak imajo nekaj težav pri vsakodnevni orientaciji v resničnem življenju. V katero omaro sem shranil posodo? V katero smer je naslednja trgovina? Kateri ključ je pravi za moje stanovanje?

Pravzaprav preveč ključev na obesku zna postati moteče prav za vse ljudi. Te majhne, tanke, kovinske zadevice, pač izgledajo preveč podobno drug drugemu. Sedaj lahko preprosto spremenite njihov izgled: Z Robo ključi, lahko daste svojim najpomembnejšim ključem prav poseben izgled.

Robo Ovitek za ključe je majhen ovitek narejen iz vulkanizirane gume, katero lahko vi pritrdite na vrhnji del ključev (največja velikost: 2x2 cm), medtem ko konica ključev ostane nepokrita in pripravljena za uporabo. V ovitku je na pravem mestu, majhna luknja za lažjo namestitev obroča, skozi ovitek in skozi ključ. Na takšen način vas naj nikoli ne bo strah, da bi kje izgubili svoje ključe. In sedaj se sprašujete kaj je tukaj tako geeky? Robo ovititki za ključe, imajo obliko prikupnih obrazov robotov. En paket vsebuje dva obraza, enega rdečega in enega črnega.

Tehnični podatki:

  • Dimenzije: 4x3 cm (2x2 cm prostor za ključe)