Star Trek Odpirač za steklenice

Zaloga: Na zalogi

22,95 €
  • Odpirač za steklenice v obliki slavnega plovila USS Enterprise,
  • Narejen iz masivne kovine in z vtisnjenim napisom “NCC 1701”
Star Trek Odpirač za steklenice
  • Star Trek Odpirač za steklenice
  • Star Trek Odpirač za steklenice

Ste tudi vi večni navdušenec nad Zvezdnimi stezami? Potem boste sigurno vzljubili našo novo pridobitev - Star Trek Odpirač za steklenice. To priročno orodje, v obliki znanega plovila USS Enterprise, vam z svetlobno hitrostjo odpre prav vse steklenice z navadnim zamaškom!

Enterprise je popolno oblikovan za odpiranje vaših steklenic: V krožnem delu plovila je posebna zareza za odpiranje steklenic, medtem ko trup plovila služi kot priročno držalo. To si mislijo o Star Trek Odpiraču za steklenice, naši junaki iz serij Zvezdne steze:
“Spock, analiza prosim,...”“Da, Kapitan: Star Trek Odpirač za steklenice ne le da služi zelo logično in učinkovito, izdelan je iz masivne kovine, kar zlahka pojasni kvaliteto tega posebnega dizajna. Zlahka se opazi koliko truda je bilo vloženega v dizajn in videz - pri izdelavi so šli celo tako daleč, da so vtisnili “U.S.S. Enterprise NCC - 1701” na predel kjer se nahaja trup. Napredna tehnologija kapitan. Zelo impresivno, ali kot rečejo ljudje: Izjemno,...COOL.”
“Scotty,...?”Jap, Kapitan - zelo cool zadeva:

Izgleda kot da lahko spreminja vse znane zakone fizike, z Star Trek Odpiračem za steklenice, boste sedaj lahko steklenice odpirali na zelo eleganten način in z njim navdušili vse vaše prijatelje, ki obožujejo znanstveno fantastiko in Zvezdne steze. Mimogrede, če ste večji ljubitelj vina, lahko ravno tako pri nas izberete Star Trek Odpirač za vina!” 

Tehnični podatki:

  • Dimenzije: 12x5,5x1,5cm