USB Keylogger

Zaloga: Na zalogi

66,95 €
  • Računalniško orodje ki spremlja in zabeleži vsak pritisk tipke na tipkovnici. 
  • Preprosto ga priklopite med računalnikom in tipkovnico. 
  • Pridobljene podatke lahko berete ravno tako kot pri ostalih USB ključkih.
66,95 €
USB Keylogger
  • USB Keylogger

Ste si vedno želeli izvedeti, kaj je bilo napisano na vašem računalnikom, med vašo odsotnostjo? Ste administrator in želite vedeti kaj pišejo vaši uporabniki? Tukaj je rešitev na vaš problem:

USB Keylogger je idealno orodje za spremljanje vseh stiskov tipk na vašem računalniku: Preprosto ga priklopite med tipkovnico in računalnik in naprava bo sama beležila dogajanje na vašem računalniku. Zbrane podatke lahko pridobite po tem ko boste vtipkali vaše osebno varnostno geslo (katerega lahko spreminjate). USB Keylogger je ravno zaradi tega, naprava za shranjevanje podatkov iz katere lahko pridobite zabeležene stiske tipk v tekstovni obliki (s hitrostjo 125kB/s).

USB Keylogger lahko shrani vse do 2MB (več kot 2 milijona znakov) in ne potrebuje zunanjega vira napajanja. Ravno tako ne potrebujete nobene dodatne programske opreme. Keylogger lahko uporabljate v katerem koli operacijskem sistemu, za pridobitev podatkov potrebujete le USB podporo (Mac OS 9 in novejše, Linux kernel 2.4 in novejše in Windows 98SE in novejše).

Vsi ki vas zanima še več o delovanju te naprave, si lahko to preberete na:  http://en.wikipedia.org/wiki/Keystroke_logging

Ni dovoljena uporaba te naprave, brez dogovora z osebo ki je opazovana. Prosimo, da pred uporabo Keyloggerja obvestite o tem svoje žrtve!

USB Keylogger ne deluje z PS/2 tipkovnicami, za te namene uporabite naš PS/2 Keylogger.

 

Tehnični podatki:

  • Operacijski sistem: Windows, Mac OS, Linux
  • Velikost pomnilnika: 4MB

Ostali artikli

PS2 Keylogger

PS2 Keylogger

54,95 €